Locul 2 in Top Afaceri România,

categoria Microîntreprinderi Alba Iulia 2021

Aici găseşti soluţii complete, optimizate, de înaltă calitate pentru sistemele de închidere (uşi) industriale şi rezidenţiale.

Rezultatele care contează, vin, mereu în echipă!

razvan mihalache fondator vandoorsystem.ro

Răzvan Mihalache

Administrator Vandoors System

Suntem o echipă tânără, cu capital 100% românesc, pentru care fiecare proiect nou este încă o ocazie să dovedim că mai există servicii bazate pe seriozitate, profesionalism, calitate și promptitudine: la noi le găseşti sigur!

Răzvan este cel care a pus bazele afacerii şi tot el se asigură că fiecare lucrare este realizată la cele mai înalte standarde, că fiecare client va primi ceea ce a comandat, că raportul calitate-preţ este mereu avantajos şi tot el oferă garanţia lucrului bine făcut.

,,Dacă avansezi cu încredere în direcţia visurilor tale, vei cunoaşte un succes neobişnuit în vremuri obişnuite, iar ca sa te bucuri de toate aceste lucruri ai nevoie de curaj, profesionalism si incredere”

Deviza noastră este calitatea lucrului bine făcut, profesionalism şi dedicare. La noi nu există tradiţionala vorbă din popor „Las’ ca merge şi aşa”. Misiunea noastră este să depășim aşteptările clienților noștrii prin servicii excepționale.

 

Am înfiinţat Vandoors Systems în 2019, datorită cererii tot mai mari de servicii de calitate și profesionalism pe piaţa sistemelor de închidere industriale și rezidențiale.

Bazându-ne pe misiunea şi expertiza noastră, punem la dispoziție o gamă extinsă de produse pentru a răspunde nevoilor tuturor clienților nostrii:

-uşi secţionale,

-uşi rapide,

-uşi armonice,

-uşi rulou industriale,

-uşi culisante antifoc,

-uşi metalice,

-uşi antifoc si antiscanteie,

-uşi frigorifice,

-uşi antiefractie,

-automatizări industriale şi componente pentru toate tipurile de uşi.

Pe lângă produsele menţionate anterior punem la dispoziție şi servicii de MONTAJ, SERVICE SI MENTENANŢĂ, pentru a oferi de fiecare data garanţia lucrului bine făcut.

 

Cu respect,

Razvan Mihalache

Clienții noștri

0 +
Număr clienţi
0 +
Număr proiecte finalizate
0 +
Numar produse vandute